O SIMPOZIJU

Fakultet za edukaciju i humanističke nauke Internacionalnog Burch univerziteta u saradnji s British Council-om, Studentskim parlamentom Internacionalnog Burch univerziteta i Asocijacijom studenata Fakulteta za edukaciju i humanističke nauke organizuje 7. Međunarodni simpozij, koji će se održati 20. maja 2021. godine. Iza sebe imamo uspješno organizovanih 6 simpozija, koji su multidisciplinarne orijentacije i uske povezanosti sa veoma raznolikim temama u oblasti humanističkih, društvenih i prirodnih nauka. Stoga, pozivamo sve zainteresovane kako iz zemlje tako i iz inostranstva da pošalju radove/postere na neku od tema unutar  navedenih oblasti.

Rok za prijavu sažetaka je 7. maj 2021., obavijest odabranih sažetaka 5. maja 2021., a rok za dostavu dovršenih radova je 15. juni 2021. Svi sažeci bit će objavljeni u online knjizi sažetaka, a odabrani radovi će se objaviti također online 15. jula 2021. godine u Zborniku radova 7. internacionalnog simpozija.

Svi učesnici i gosti imat će priliku da provedu nezaboravan dan na Internacionalnom Burch univerzitetu, razmijene ideje, steknu nova poznanstva i razviju nove sposobnosti. Događaj će biti upotpunjen seminarom (tema seminara će biti objavljena uskoro) koji će održati profesori (profesori će biti objavljeni uskoro), kao i posebnim gostima i zabavnim sadržajima.